Kako se pretplatiti na časopis?

 

Za pretplatu na časopis potrebno je kreirati korisnički račun u knjižari www.knjigae.com i unijeti svoje osobne podatke (obvezno je unijeti ispravnu adresu e-pošte jer se sva daljnja komunikacija odvija tim putem) te uplatiti pretplatu.
Pretplatu možete uplatiti bilo kod izdavača (uplatom na račun) bilo u knjižari www.knjigae.com (karticama).
Po zaprimljenoj uplati na prijavljenu adresu e-pošte stiže Vam poveznica za preuzimanje svojih primjeraka časopisa. Ako su već svi brojevi za godinu pretplate objavljeni, dobit ćete poveznicu za preuzimanje svih brojeva. Molimo, preuzmite sve svoje primjerke.
Časopise preuzimate tako da se kliknete na poveznicu korisničkim podatcima u knjižaru, odaberete časopis na koji ste se pretplatili, stavite ga u košaricu i kliknete na završetak plaćanja. Prije završetka unesite dobiveni kod u predviđeni okvir i vaša će narudžba postati besplatna. i slijedite upute.Ukoliko preuzimate prvi broj časopisa potrebno je kreirati i aktivirati svoj AdobeID. Svaki sljedeći pbroj preuzeće se automatski klikom na poveznicu..
Po izlasku svakoga novog broja, na adresu e-pošte dobit ćete obavijest zajedno s novom poveznicom za preuzimanje novog broja.

  1. Po uplati dobivate POVEZNICU za preuzimanje časopisa.
  2. Ukoliko preuzimate prvi broj, molimo slijedite upute za preuzimanje prve knjige.
  3. Po izlasku novog broja na Vašu adresu e-pošte stiže poveznica za preuzimanje novog broja časopisa.